Loading...

Personvernerklæring

Nettstedet vårt (samlet " vårt nettsted ", "oss", "vi") forstår at personvernet ditt er viktig for deg. Vi er forpliktet til å respektere ditt privatliv og beskytte dine personlige data. Denne personvernerklæringen beskriver hvordan vi håndterer og beskytter dine personopplysninger i forbindelse med vår kapasitet som behandlingsansvarlige.

 

Informasjon vi samler inn

Du kan få tilgang til og bla gjennom nettstedet vårt uten å oppgi noen personlig informasjon. Vi samler ikke inn informasjon som kan identifisere deg personlig med mindre du velger å oppgi den.

 

Når du besøker nettstedet vårt, kan vi samle inn viss informasjon automatisk og lagre den i loggfiler. Denne informasjonen kan inkludere IP-adresser (Internet Protocol). Selv om denne informasjonen ikke anses som personlig identifiserbar, kan vi av en IP-adresse fastslå den besøkendes Internett-leverandør og den geografiske plasseringen til tilkoblingspunktet.

 

Hvis du registrerer deg for VIP-tilgang, fyller ut karriereskjemaet vårt, fyller ut registrerings- og lagreskjemaet eller oppgir informasjon om andre områder av nettstedet vårt, samler vi inn informasjon som kan omfatte, men er ikke begrenset til følgende:

 

Fornavn og etternavn

Adresse

utdanning

Jobbhistorie

Epostadresse

IP adresse

Telefonnummer

Etter at du har fylt ut et skjema, kan vi kontakte deg med oppfølgingsinformasjon og spørsmål. Vi gir eller selger ikke informasjon som er gitt på nettskjemaene våre til noen utenforstående organisasjon (annet enn der vi kan være pålagt ved lov, eller som er nødvendig for å behandle en transaksjon).

 

Vi tar skritt for å bidra til å beskytte konfidensialiteten og sikkerheten til personlig informasjon du deler med oss gjennom nettstedet vårt. Informasjon som overføres gjennom våre nettskjemaer samles inn via et kryptert Secure Socket Layer (SSL). Vi bruker rimelige sikkerhetstiltak for å beskytte konfidensialiteten til personlig informasjon under vår kontroll og på passende måte begrense tilgangen til den.

 

Informasjonskapsler

Vi bruker også verktøy som Google Analytics for å måle trafikken til nettstedet vårt og hvordan brukere samhandler med nettstedet vårt. Google Analytics-vilkårene spesifiserer at ingen personlig identifiserbar informasjon kan samles inn gjennom Google Analytics-programvaren.

 

Vi kan samle inn informasjon gjennom informasjonskapsler. Informasjonskapsler er små tekstfiler skrevet av en nettleser som inneholder informasjon om din interaksjon med ett spesifikt nettsted og kan inkludere informasjon som for eksempel et brukernavn for pålogging. Informasjonskapsler er ikke knyttet til en bestemt personlig identitet.

 

Hvordan vi bruker informasjonen vi samler inn

Informasjonen vi samler inn brukes til å forbedre opplevelsen din når du besøker nettsiden vår. Vi bruker også informasjonen til å kontakte deg med nyhetsbrev, eksklusive tilbud, generelt markedsførings- eller reklamemateriell, planlegge en tilpasning på noen av våre utsalgssteder, eller annen informasjon som kan være av interesse for deg, og for å svare på dine spørsmål eller kommentarer .

 

Vi kan avsløre informasjonen din når det blir bedt om det i forbindelse med en rettskjennelse, rettslig prosess eller annen rettslig, administrativ eller etterforskningsprosess. I tillegg kan vi dele personlig informasjon i forbindelse med salg eller overføring av vår virksomhet eller eiendeler.

 

Informasjon delt med tredjeparter

Vi kan ansette tredjepartsselskaper eller enkeltpersoner for å behandle personopplysninger på våre vegne og i samsvar med denne personvernerklæringen. Eksempler inkluderer hosting eller drift av nettstedet vårt, sending av e-postkommunikasjon, IT-rådgivning, markedsføring og dataanalyse.

 

Barn under 13 år

Vår nettside er ment for generelle forbrukere og vi samler ikke bevisst inn informasjon fra barn under 13 år. Hvis vi blir oppmerksomme på at et barn under 13 år har gitt oss personopplysninger uten samtykke fra foreldrene, vil vi slette slik informasjon.

 

Linker

For enkelhets skyld kan nettstedet vårt inneholde lenker til eksterne nettsteder. Vi er ikke ansvarlige for nettpraksisen til disse nettstedene, og vi fraskriver oss uttrykkelig ansvar og ansvar for disse koblingene. Vennligst les de respektive personvernreglene og bruksvilkårene som er gitt på disse nettstedene hvis du har spørsmål om deres nettpraksis, som vi verken har gjennomgått eller godkjent.

 

Endringer i vår personvernerklæring

Hvis vi gjør noen vesentlige endringer i vår personvernerklæring, vil vi legge ut den oppdaterte personvernerklæringen på nettstedet vårt.

 

Du kan også velge bort å motta ytterligere informasjon. Hvis du ombestemmer deg om å motta informasjon som du har bedt om via denne nettsiden, kan du kontakte oss og be om å velge bort fremtidig kontakt.

 

Hvis du har spørsmål eller bekymringer angående personvernreglene våre, eller ønsker å melde deg ut, kan du gjerne kontakte oss.